سفارش تبلیغ
صبا ویژن

قائــــم

31 شهریور سال‌روز حمله ارتش صدام به خاک جمهوری اسلامی ایران

صدام تکریتی

صدام که یکی از اعضای برجسته حزب بعث عراق محسوب می‌شد و نقشی کلیدی در کودتای سال 1968 میلادی که منجر به حکومت درازمدت حزب بعث شد داشت ، در سال 1358 هجری شمسی با درجه ژنرالی رسما به عنوان رئیس جمهور کشور سوسیالیستی عراق قدرت را در دست گرفت.

از پیروزی انقلاب اسلامی و استقرار نظام اسلامی تنها چند ماه گذشته بود ؛ نظام دفاعی کشور بسیار ناپایدار بود ؛ ارتش با تدبیر معمار کبیر انقلاب اسلامی در مقابل تحریکات مدعیان "فدایی خلق" مبنی بر "انحلال ارتش"، در مسیر بازسازی بود ولی هنوز خودش را اصطلاحا پیدا نکرده بود ؛ ابوالحسن بنی‌صدر که ریاست جمهوری کشور را بر عهده داشت حتی به تمامیت ارضی کشور نیز اعتقاد نداشت ؛ غرب و بخشی از شمال کشور دست‌خوش جنگ‌های ناخواسته داخلی با ایادی ابرقدرت شرق بود و عوامل استکبار و ابرقدرت غرب نیز با طراحی کودتاهای مختلف در صدد خشکاندن ریشه جمهوری نونهال اسلامی بودند .

سنگ‌اندازی یک دیوانه

ایرانِ نه شرقی و نه غربی از ابتدای آزادی از یوغ استکبار با توکل بر خدا ، فقط به مردم خود اتکاء داشت و با ایادی شرق و غرب در ستیز بود .دیوانه‌ای تازه به قدرت رسیده که نقش نمایندگی شرق و غرب را هم‌زمان ایفا می‌کرد در 31 شهریور 1359 به خاک ایران حمله کرد . به گمان او و پشتیبانان شرقی و غربی‌اش جمهوری نوپای ایران با یک نهیب فرو می‌ریخت ، ولی ایستادگی 8 ساله مردم و مسئولین ، علی‌رغم درگیری با ایادی داخلی استکبار ، که بعدا به حق "دفاع مقدس" نام گرفت ، ثابت کرد که زهی خیال باطل ! امت رسول‌الله با توکل بر خدا دشمن‌شکن و پیروز است .

دفاع مقدس

در گذشته بعضی پادشاهان ایران هر بار در مقابل هجوم و یا حتی تهدید بیگانه بخشی از خاک کشور را بخشیده بودند ، اما این بار فرق می‌کرد . جنگ عراق بر ضد ایران - که پشتیبانی هم‌زمان شرق و غرب را با خود داشت و به تعبیر حضرت امام خمینی(ره) تمام کفر در مقابل تمام اسلام قرار داشت ، چراکه مردم و شهرهای ما از طرفی زیر بمباران و موشک‌باران میگ‌ها و اسکادهای روسی و از طرفی نیز تحت هجوم سوپر اتانداردهای غربی و تسلیحات شیمیایی بود - یک "جنگ تحمیلی" و جنگ ما در مقابل صدام یک جنگ دفاعی بود . "دفاع مقدس" بهترین و گویاترین واژه در این رابطه است .

فرجام جنگ

دفاع مقدس 8 سال طول کشید ؛ چند صد هزار نفر از بهترین فرزندان این مرز و بوم شهید ، جانباز و اسیر و مردم صدمات فراوان مالی و روحی و روانی را متحمل شدند اما نتیجه آن همه ایثار ، شهامت ، شجاعت و شهادت‌طلبی این شد که :

1 – بر خلاف گذشته نه چندان دور ، حتی یک وجب خاک ایران در اشغال دشمن باقی نماند ،

2 – تجربه تلخی برای دشمنان اسلام و ایران شد تا به هیچ وجه بعد از این در صدد حمله به ایران و تحمیل جنگ دیگری به آن نباشند ،

3 – ایستادگی ، به ما آموخت که می‌توانیم روی پای خودمان بایستیم و ایران را با دستان توانای خود بسازیم . پیشرفت‌های خیره‌کننده در رشته‌های مختلف علمی و عرصه‌های متعدد از جمله پزشکی ، هسته‌ای صلح‌آمیز ، نظامی ، هوا فضا ، مبارزه با تروریسم دولتی و غیردولتی و ... مؤید این ادعاست .

امسال در شرایطی به استقبال گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس می‌رویم که ساخت فیلم موهن و جسارت‌آمیز به ساحت مقدس پیامبر اعظم (ص) در آمریکا از طرفی قلب امت مسلمان را به شدت جریحه‌دار کرده و از طرف دیگر جان تازه‌ای به حرکت‌های اعتراضی مسلمان جهان در مقابل توطئه‌های استکباری دمیده است .

در آستانه هفته دفاع مقدس ؛ آن شجاعت‌ها ، شهامت‌ها و شهادت‌ها را ارج می‌نهیم و سر تعظیم و ارادت در مقابل خانواده‌های معظم شهدا ، جانبازان مقاوم و ایثارگران فرود می‌آوریم و ضمن درود به روح پرفتوح امام راحل(ره) و شهدای عزیز ،تجدید عهد می‌کنیم تحت زعامت رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای(مد ظله‌العالی) برای ساختن ایرانی آزاد ، آباد و مستقل دمی باز نخواهیم ایستاد .

در جنگ جاری بر ضد ایران اسلامی که با نام "جنگ نرم" شناخته می‌شود نیز با دفاع مقدس دیگری ثابت خواهیم کرد ، این بار نیز سرافزار و پیروزیم . ان‌شاءالله تعالی

 منابع :

1 – نرم‌افزار صحیفه امام خمینی(مجموعه آثار امام خمینی(ره))، مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی .

2 - مقصودی مجتبی ، تحولات قومی در ایران ؛ علل و زمینه‌ها .

3 - http://fa.wikipedia.org


[ سه شنبه 91/6/28 ] [ 11:35 عصر ] [ ] [ نظرات () ]

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیم‏

سُبْحانَ الَّذی أَسْرى‏ بِعَبْدِهِ لَیْلاً مِنَ الْمَسْجِدِ الْحَرامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الْأَقْصَى الَّذی بارَکْنا حَوْلَهُ لِنُرِیَهُ مِنْ آیاتِنا إِنَّهُ هُوَ السَّمیعُ الْبَصیرُ (الإسراء :1)
ترجمه : پاک و منزّه است خدایى که بنده ‏اش را در یک شب، از مسجد الحرام به مسجد الاقصى-که گرداگردش را پربرکت ساخته‏ ایم - برد، تا برخى از آیات خود را به او نشان دهیم؛ چرا که او شنوا و بیناست.در آستانه آخرین جمعه ماه مبارک رمضان که توسط حضرت امام خمینی(ره) "روز جهانی قدس" نامیده شد و هرسال علاوه بر ایران ، در کشورهای مختلف دنیا به وسیله ملت‌ها گرامی داشته می‌شود ، بازخوانی پرونده قطور صهیونیسم در منطقه ضروری است .
برای مشاهده متن کامل اینجا را کلیک فرمائید

   


[ پنج شنبه 91/5/26 ] [ 9:28 صبح ] [ ] [ نظرات () ]

ایران یک کشـور کثیـرالقوم است . از جمله مهم‌ترین اقوام ایرانی عبارتند از : کردها ، عرب‌ها ، بلوج‌ها ، ترکمن‌ها ، فارس‌ها ، آذری‌ها ، گیلک‌ها ، تالشی‌ها و... . ایران منسجم ، مستقل و قدرتمند همیشه خار چشم دشمنان بوده است و لذا از دهه‌های دور تا حال به انحاء مختلف انسجام و استقلال آن را هدف قرار داده و از جمله تکثر قومی را به عنوان ابزاری برای وارد کردن فشار به دولت مرکزی و یا تجزیه‌ی بخش‌هایی از خاک کشور مورد استفاده قرار داده‌اند .

انگلیس ، آشوب خزعل را در خوزستان با هدف تجزیه‌ی استان خوزستان و ایجاد "عربستان آزاد" به وجود آورد ؛ ترات ، رییس سرویسm16  انگلیس ، در سال‌های جنگ جهانی دوم با پوشش کاردار انگلیس در تهران ، علاوه بر تدارک سلطنت محمدرضا پهلوی ، "اتحادیه‌‌ی عرب خوزستان" را تشکیل داد که خواستار جدایی از ایران بودند ؛ در سال 1321 در منطقه‌ی کردستان چند تن از نخبگان ایلی و غیرایلی سازمان نیمه مخفی "کومله ژیان کردستان" را تشکیل دادند که در سال 1324 با عضوگیری از مناطق کردی ، قاضی محمد را به رهبری برگزید و به دستور مقامات شوروی سابق تجدید سازمان و با نام "حزب دموکرات کردستان" فعالیت خود را شروع کرد .

بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیز گروه‌های تجزیه‌طلب قومی در جنوب ، جنوب شرقی و غرب کشور با عناوین مختلف و پشتیبانی مستقیم و آشکار و یا پنهان قدرت‌های خارجی ، به خصوص آمریکا ، در ساز تجزیه‌طلبی دمیدند . و بالاخره سرتیپ دوم بازنشسته‌ی ارتش آمریکا "رالف پیترز" در سال گذشته با ارایه‌ی نقشه‌ای ، پیشنهاد کرد کشور ایران به "کردستان" ، "آذربایجان متحد" ، "عرب" و "بلوچستان آزاد" تقسیم شود و فارس‌ها نیز در بخش کوچکی از آن باقی بمانند .

به تعبیر مقام معظم رهبری که سال جاری را سال "اتحاد ملی و انسجام اسلامی" نام نهاد ، اتحاد ؛ "ائتلاف به منظور رسیدن به هدف‌های سیاسی نیست" . اتحاد در سطح ملی ؛ متضمن همبستگی اقوام مختلف ایرانی می‌باشد و حلقه‌ی اتصال مستمر همه‌ی اقوام به یک چیز و آن ایران است . در دایره‌ی بزرگ و وسیع ایران ؛ هر کس با هر قومیتی ، ایرانی است و این یعنی اتحاد ملی ، یعنی هم‌دلی ، یعنی یک‌پارچگی .

لطفا برای مشاهده متن کامل اینجا را کلیک فرمائید .


[ شنبه 91/5/14 ] [ 12:52 عصر ] [ ] [ نظرات () ]

نویسنده : قائم                  هرگونه استفاده از این مقاله منوط به درج منبع می‌باشد


کدخدای دهکده جهانی برای نقاط مختلف این دهکده برنامه‌ای را طراحی و دست به اجرا زد . منطقه خاورمیانه به دلایلی که پس از این خواهد آمد از راهبردی‌ترین نقاط دهکده جهانی است که در دستور کار آمریکا قرار گرفت و طرح خاورمیانه بزرگ از جمله مهم‌ترین برنامه‌هاست که جورج بوش پسر در نوامبر سال 2003 (آبان 1382) با اعلام این مطلب که مردم خاورمیانه باید رهبرانی مردم سالار و دارای احساس مسوولیتی داشته باشند یک راهبرد جدید پیشبرد آزادی در خاورمیانه را ابلاغ کرد . دیک چنی (معاون وی) در نشست مجمع جهانی اقتصاد در داووس و کالین پاول (وزیر خارجه) در واشنگتن نیز آن را پی گرفتند .

لطفا برای مشاهده متن کاملاینجا را کلیک فرمائید


[ چهارشنبه 91/5/11 ] [ 6:16 عصر ] [ ] [ نظرات () ]

نویسنده : قائم                  هرگونه استفاده از این مقاله منوط به درج منبع می‌باشد


در چند سال اخیر واژه مردم‌سالاری دینی با راه‌یافتن به عرصه سیاسی ایران در آستانه برگزاری انتخابات‌ها مورد توجه بیشتری قرار گرفته است . مردم با حضور گسترده و به موقع خود در عرصه‌های سیاسی ، مهر تایید بر مقبولیت نظام دینی زده و به تعبیر سیاسیون به آن مشروعیت بخشیده‌اند . با توجه به این که آرام آرام چراغ فعالیتهای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در حال روش‌شدن است ، بازخوانی این واژه و واکاوی آن ضروری می‌نماید .

مردم سالاری

برای مشاهده متن کاملاینجا را کلیک فرمائید


[ سه شنبه 91/5/10 ] [ 12:4 عصر ] [ ] [ نظرات () ]

نویسنده : قائم                  هرگونه استفاده از این مقاله منوط به درج منبع می‌باشد


 

واژه‌ی انقلاب (Revolution)در سده‌ی هفدهم میلادی برای اولین بار به صورت یک اصطلاح سیاسی و به مضمون "گردش به جای اول" و "بازگشت به نظمی که از پیش تعیین شده است" ، به کار رفت . از سال 1600 میلادی به "واژگونی تمام‌عیار حکومت در هر کشور و یا دولت ، و جای‌گزینی حاکم و یا دولت جدید از طرق خشونت" اطلاق شده است و بعد از آن با مفهوم سیاسی شناخته می شود. Revolution  در فارسی به انقلاب ترجمه شده است.

انقلاب رنگی

انقلاب یعنی ؛ تغییرات ناگهانی و بنیادینی که در اوضاع و احوال سیاسی و اجتاعی روی می دهد . یعنی حکومت مستقر به طور ناگهانی و گاه خشونت‌آمیز به وسیله‌ی حکومت یا نظام جدیدی کنار زده می‌شود .

لطفا برای مشاهد متن کامل اینجا را کلیک فرمائید .


[ دوشنبه 91/5/9 ] [ 12:41 عصر ] [ ] [ نظرات () ]

پیوند این مطلب را در سایت "حرف تو" می‌توانید ببینید

جنگ در فرهنگ علوم سیاسی و علوم اجتماعی ؛ کشمکش مسلحانه یا ستیزه خشن و منظمی است بین دو یا چند کشور با ویژگی‌هایی چون :

1 - مسلحانه است ، 2 - دامنه گسترده دارد ، 3 - کم و بیش مداوم است ، 4 - به قصد قبولاندن هدف سیاسی یا منظور ملی است ، 5 - مجموعه‌ای از قوانین و مقررات معین را بر کشوهای درگیر مرتب می‌کند.

این تعریف جنگ سخت است .                                          

 جنگ نرم

با توجه به تعریف جنگ سخت می‌توان گفت جنگ نرم ؛ کشمکش غیرمسلحانه یا ستیزه غیرخشن و منظمی است بین دو یا چند کشور . بنا بر این جنگ نرم همه ویژگی‌های جنگ سخت را دارد ، الا مسلحانه و خشن بودن . هم‌چنین جنگ نرم از قوانین و مقررات معین معاف است . مهم‌ترین ویژگی مشترک جنگ نرم با جنگ سخت ، قصد قبولاندن هدف سیاسی به کشور هدف است .

لطفا برای مشاهد متن کامل اینجا را کلیک فرمائید.


[ یکشنبه 91/5/8 ] [ 1:59 عصر ] [ ] [ نظرات () ]
[ یکشنبه 91/4/4 ] [ 5:48 عصر ] [ ] [ نظرات () ]

بازخوانی فتنه 88

مدخل: در آستانه فرارسیدن سالگرد برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در سال 1388 و فتنه فتنه‌گران با چراغ سبز غرب بازخوانی فتنه 88 ، هرچند به اختصار ، ضروری می‌نماید 

 برای مشاهده متن کامل اینجا را کلیک کنید


[ یکشنبه 91/3/21 ] [ 7:54 صبح ] [ ] [ نظرات () ]

مقام معظم رهبری (مد ظله‌العالی) با دوراندیشی و آینده‌نگری ، سال 1386 را سال "اتحاد و انسجام اسلامی" نامگذاری فرمود . علاوه بر آن در سفر پربرکت اردیبهشت سال 1388 به استان کردستان نیز به کرات و در سخنرانی‌های مختلف در باره‌‌ی توطئه‌های دشمنان ایران اسلامی و دنیای اسلام و در مقابل ؛ پیرامون اهمیت و ضرورت اجتناب‌ناپذیر اتحاد بین اقوام ایرانی و انسجام پیروان مذاهب تشیع و تسنن ایراد سخن فرموده که حول دو محور اساسی "اتحاد" و "انسجام"، جمع‌آوری و در این مجموعه با عنوان "ارمغان اردیبهشت(دیار گلان)" ارائه شده است . این مقاله با فاصله کمی بعد از سفر پربرکت مقام معظم رهبری تهیه شد و قرار بود همراه با ترجمه کردی و به همت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان چاپ و منتشر شود که در اولین سالگرد سفر ، ماکت آن نیز رسما رونمایی شد   ولی به چاپ نرسید که اینک در سومین سالگرد آن روزهای به‌یادماندنی به بازخوانی آن می‌پردازیم .

برای مشاهد متن کاملاینجا را کلیک فرمائید


[ چهارشنبه 91/3/17 ] [ 7:2 صبح ] [ ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
صفحات دیگر
امکانات وب


بازدید امروز: 0
بازدید دیروز: 59
کل بازدیدها: 1263051